Ipar, gyár > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ipar, gyár > 10 weboldal. Kategória leírása: Ipar, könnyűipar, nehézipar. Ipari cégek, gyárak, ipari park. Minden ami az ipar témakörhöz kapcsolódik.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bau-Systeme 92 Kft .
http://www.bau92.hu/m/elerhetosegek/8/Szekesfehervar.html

Az első fontos dátum 1992, amikor a magyar építőipar piacán Bau-System Bt. néven elindult a 100%-ig magyar tulajdonban lévő budapesti családi vállalkozás. Dinamikus fejlődésünket mutatja, hogy 2000-ben már meg tudtuk nyitni keszthelyi telephelyünket, majd 2006-ban Székesfehérváron, 2007-ben Miskolcon, 2008-ban Szegeden is új telephellyel büszkélkedhettünk. Időközben, 2003-ban társasági formát váltottunk és Bau-Systeme 92 Kft. néven folytattuk tevékenységünket.

Bau-Systeme 92 Kft .
Nbu Építőipari Kft.
http://www.nbu.hu/

Az NBU Építőipari Kft. hivatalos honlapja. Cégismertető, szolgáltatások.

Nbu Építőipari Kft.
DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.
http://www.dvgrt.hu/

A DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. Kereskedelmi és vendéglátó ágazatának üzemeltetésében új étterem nyílt egy héttel ezelőtt. A Korall Étterem nemcsak az Aquantis élményfürdő szolgáltatásait egészíti ki, hanem az utcáról betérő vendégeknek is kedvező áron kínál változatos és ízletes ételeket.

DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt.
Pegazus Build Kft
http://pegazusbuildkft.atw.hu/

Teljes körű lakásfelújítás, burkolás, festés mázolás, víz-villanyszerelés, gipszkarton szerelés, bontás, konyhabútor, tolóajtós szekrény tervezés-kivitelezés, Egyéb asztalos munkák, Műanyag és fa nyílászárók forgalmazása, cseréje, beépitése. Ingyenes helyszíni felmérés!

Pegazus Build Kft
3K 2002 FÉMIPARI KFT.
http://kazangyartas.hu/vasszerkezetek.php

1990-ben egyéni vállalkozással kezdődött cégünk indulása, fémszerkezetek és egy-egy kazángyártással. Munkáinkat a legjobb minőségben a megrendelőink igényei szerint végeztük.

3K 2002 FÉMIPARI KFT.
D-ÉG PONT
http://www.d-eg.hu/index.php

Az épületgépészeti termékek hihetetlenül széles választékából egymással összehangoltan működő rendszerelemeket, megbízható, jó minőségű termékeket kiválasztani és jól működő fűtési rendszerré összeépíteni nem kis feladat. Bármelyik, a legapróbb alkatrész is lehet a "leggyengébb láncszem", akár az épületben is komoly kárt okozva. A rosszul összeválogatott, nem átgondolt rendszer együttesen hibás működést és örök bosszúságot okozhat a felhasználónak.

D-ÉG PONT
EUDEAL Plusz Kft.– Minden, ami építőipar!
http://www.eudeal.hu/epitesi-tevekenysegeink

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

EUDEAL Plusz Kft.– Minden, ami építőipar!
Videoton
http://www.videoton.hu/hun/index.php

A Videoton a legnagyobb magyar magántulajdonú ipari vállalatcsoport, amely gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. Egyrészről a Videoton egy alacsony költségszintű integrált szerződéses gyártó (Contract Manufacturer), és professzionális regionális EMS (Electronics Manufacturing Services - Elektronikai Gyártás Szolgáltató) vállalat, amely világviszonylatban is az első 25 cég közé tartozik.

Videoton
Köves és Forcon Kft .
http://www.koves-forcon.hu/

A Köves és Forcon Kft . 1990-ben alakult és száz százalékosan magyar tulajdonban van. Az alapítás célja az volt, hogy a térségben lévő termelő és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal és alapvető munkavédelmi eszközökkel, rezsianyagokkal. Kezdettől fogva arra törekedtünk, hogy a partnereink igényét minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal elégítsük ki. Évről-évre nőtt kínálatunk, és ezzel együtt megelégedett partnereink száma, így válhattunk a Dunántúl egyik meghatározó szerszámkereskedelmi cégévé.

Köves és Forcon Kft .
Gépi vakolás Fejér megye
https://vakoljuk.hu/gepi-vakolas-fejer-megye/

Gépi vakolás Fejér megye bármely településén. Gépi vakolással hatékonyan vakolunk bármekkora felületet 50 nm fölött. A hatékony anyagfelhasználás és a fajlagosan alacsyon munkadíjnak köszönhetően ez a vakolás legolcsóbb módja, ha legalább 50 nm-es felületet kell vakoloni. Hívjon minket!

Gépi vakolás Fejér megye
Hirdetések
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17899