Kultúra, művészet, könytár, múzeum > Könyvtár, könyvtárak > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kultúra, művészet, könytár, múzeum > Könyvtár, könyvtárak > 2 weboldal. Kategória leírása: Fejér megyei könyvtárak listája. Olvasás, művelődés, kultúra Fejér megyében.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
József Attilla könyvtár
http://www.jakd.hu/

A dunaújvárosi József Attila Városi Könyvtár arra törekszik, hogy használói számára biztosítsa a magyar és az egyetemes kultúra kincseihez, a hazai és a nemzetközi információforrásokhoz, a hagyományos és az elektronikus dokumentumokhoz és tudáshoz való szabad hozzáférést.

József Attilla könyvtár
Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár
http://www.vmmk.hu/

Székesfehérváron az 1870-es évek közepén merült fel először egy városi közkönyvtár alapításának gondolata: Pauer János nagyprépost a városnak kívánta ajándékozni értékes könyvtárát, gyarapítására pedig alapítványt akart létrehozni. Püspökké történt kinevezése után azonban elállt szándékától, érdeklődése inkább a püspöki könyvtár irányába fordult.

Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár
Hirdetések
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17926