Oktatás, képzés, iskola, iskolák > Nyelviskola, nyelvtanfolyam, nyelvtanulás > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, képzés, iskola, iskolák > Nyelviskola, nyelvtanfolyam, nyelvtanulás > 10 weboldal. Kategória leírása: Nyelviskola, nyelvtanfolyam, nyelvtanulás. Nyelvek, nyelvi képzések Fejér megyében.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Smile Nyelviskola Székesfehérvár
http://www.smilenyelviskola.hu/index.php?base=schools&sid=10

Olyan nyelviskolát akartunk , ahol a hallgatók beszédközpontú tanulással haladhatnak, ahol a mai világ rohanásához igazodó rugalmas időbeosztással mindenki maga írja az órarendjét. Sikerült! Megtaláltuk a Smile-t!

Smile Nyelviskola Székesfehérvár
Unió Nyelviskola Székesfehérvár.
http://www.unionyelviskola.hu/

Unió Nyelviskola Székesfehérvár. Az angol, német, spanyol nyelvtudás fontosság nem kérdés! A nyelvtanulásnak manapság számtalan formája létezik. ...

Unió Nyelviskola Székesfehérvár.
Árkád nyelviskola
http://www.arkadnyelviskola.hu/

Nyelviskolánk 1996 óta működik. Nyelvtanfolyamokat tartunk minden korosztály számára angol, német, olasz, francia 0-tól a felsőfokú nyelvvizsga felkészítőig, valamint speciális - igény szerint például Business English vagy pénzügyi angol - nyelvtanfolyamokat cégek számára.

Árkád nyelviskola
Comenius Nyelviskola
http://www.comenius.hu/

Székesfehérvár első magán nyelviskoláját, a Comenius Tanulmányi Társaságot 1988-ban alapították. A társaság tagjai több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás és oktatásszervezés területén.

Comenius Nyelviskola
London Style Nyelviskola
http://www.londonstyle.hu/

Beszélsz már valamilyen idegen nyelvet? Munkádhoz szükséges? Továbbtanuláshoz? Vagy csak egyszerűen érteni akarod végre a filmeket és a legfrissebb slágereket? – jó helyen jársz, itt a helyed! Garantáltan élvezni fogod az órákat – kiváló tanáraink ezért mindent meg is tesznek!

London Style Nyelviskola
Ingyenes angolóra
http://www.angolora.info/

ingyenes angol nyelvoktatás angol anyanyelvű misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel

Ingyenes angolóra
Viadukt Nyelviskola (Székesfehérvár)
http://www.viaduktnyelviskola.hu

Nyelvoktatás élvonalbeli tanárokkal! Általános és üzleti nyelv oktatása, fordítás, tolmácsolás.

Viadukt Nyelviskola (Székesfehérvár)
Bildung nyelviskola székesfehérvár
http://www.bildung.hu

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Bildung nyelviskola székesfehérvár
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
http://www.helloenglish.hu

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást!

Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
Államilag elismert nyelvvizsga - Bonus Nyelviskola
https://www.bonusnyelviskola.hu/melyik-nyelvvizsgat-valasszam

A Bonus Nyelviskola államilag elismert nyelvvizsgahelyként is működik, akár kezdő szinttől eljuttatjuk diákjainkat a sikeres nyelvvizsga letételéig, angol és német nyelvből. Felkészítő kiscsoportos tanfolyamainkon beszéd centrikusan tartjuk élmény alapú óráinkat, tematikusan felépítve, több helyszínen.

Államilag elismert nyelvvizsga - Bonus Nyelviskola
Hirdetések
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17926