Rendezvény, program, fesztivál > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvény, program, fesztivál > 6 weboldal. Kategória leírása: Programok, rendezvények, fesztiválok, kiállítás. Szórakozás, kikapcsolódás, helyi közösségi rendezvények.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Strand Rétimajor
http://www.aranyponty.hu/

Kulturált környezetben a természetes vízi strandon is fogadjuk vendégeinket! A pihenni vágyóknak napernyők, pihenőszékek és 2000m2 fűves part nyújt kikapcsolódást. Aki sportolni szeretne: Strandröplabda pálya, streetball palánk, tollas és ping-pong ütő, kerékpár kölcsönzési lehetőség.

Strand Rétimajor
Quad túrák
http://www.quadtura.hu/

www.quadtura.hu - és kerékpártúra és gyalogtúra- az aktív szabadidő.

Quad túrák
Csurgói Károlyi-kastély
http://www.edenkert.hu/diszkert/parkok-es-diszkertek/megujult-a-csurgoi-karo ...

Fehérvárcsurgó hovatovább nem csupán arról nevezetes települése Fejér megyének, hogy itt látta meg a napvilágot Amerigo Tot, világhírű szobrászművész, hanem arról is, hogy itt újul meg és teljesít kulturális szolgálatot a Károlyi-kastély.

Csurgói Károlyi-kastély
Lamberg kastély
http://lambergkastely.hu/programok.php?id=296

A kastélyban 1993. óta látható a Helytörténeti és német nemzetiségi gyűjtemény. A "sváb szoba", az ide telepített német lakosság életébe enged bepillantani, megtekinthetők az 1900-as évek elejéről származó bútoraik, használati tárgyaik, népviseletük.

Lamberg kastély
Móri Színházi Tábor
http://moriszinhaz.blogspot.com/

A Móri Színházi Tábor nem csupán egy program, tanulási lehetőség színpadra vágyóknak - különleges élmény, misztikum is.

Móri Színházi Tábor
Könyvbemutató Velencén
http://www.velenceito.hu/programok.htm

AZ ANDI SÜTI-SZALON és AZ alkoTÓház rendezvényére, Az ANDI-SÜTISZALONBAN 2010. október 28-án, 18.30 órakor (2481. Velence, Ország út 14.) KOVÁCS JÓZSEF HONTALAN A CET HÁTA című verseskötetének bemutatója, Tibai Gyöngyi grafikái Közreműködik: Hegedűs D. Géza, Kossuth-díjas színművész ,Horváth Dániel, csellóművész növendék, Kovács József Hontalan, Solt Ottília-díjas költő Pethes Mária, AZ alkoTÓház művészeti igazgatója,Tamási Orosz János, költő Kós Mátyás, Röthler Judit, Szúdy Alexandra versmondók A kápolnásnyéki Vörösmarty Gimnázium diákjai közreműködésével. Háziasszony: Frank Brigitta, A találkozó után lehetőség lesz az költő könyveinek dedikálására és a kiállított festmények megvásárlására. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vá

Könyvbemutató Velencén
Hirdetések
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17926