Vallás, egyház, templom > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vallás, egyház, templom > 10 weboldal. Kategória leírása: Vallás, hitélet Fejér megye városaiban, településein. Egyházak, templomok, vallási intézmények honlapjai.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Székesfehérvári Egyházmegye
http://www.szfvar.katolikus.hu/

A Dunántúl észak-keleti részét magában foglaló székesfehérvári egyházmegye nem tartozik az ország legõsibb egyházmegyéi közé. A püspökséget 1777-ben VI. Pius pápa és Mária Terézia alapította.

Székesfehérvári Egyházmegye
Székesfehérvári Református Egyházközség
http://www.albaref.hu/

Ha szeretne néhány valóban jó hírt hallani, egy-két szokatlan emberi megnyilatkozást elolvasni, néhány meghökkentő videó-anyagot megnézni, akkor térjen be hozzánk néhány percre!

Székesfehérvári Református Egyházközség
Bicske - Szentháromság plébánia
http://www.szfvar.katolikus.hu/?fm=3&m=22&am=&op=plebaniaview&p_id=40

Középkori eredetû plébánia. Reformátusoktól templomát 1701-ben szerzik vissza, de helyben lakó plébánosa csak 1723-tól van. 1727-ben renoválják templomát, 1768-74-ben pedig átépítik, kibõvítik.

Bicske - Szentháromság plébánia
Keresztény Közösség Egyház
http://www.kke.hu/

A Keresztény Közösség Egyház célja, hogy pozitív hatással legyen Magyarországra. Szeresse Jézust, az embereket és az egyházat.

Keresztény Közösség Egyház
Golgota keresztény gyülekezet
http://www.golgota.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=65

Isten kegyelméből ma Magyarországon közel 20 városban működik Golgota Gyülekezet. Isten sok magyar hívőt és több misszionáriust hívott el az ezekben a gyülekezetekben való szolgálatra. A munka folyik tovább, imádkozó szívvel állandóan abba az irányba megyünk, amerre az Úr indul és indít bennünket.

Golgota keresztény gyülekezet
Dunaújvárosi templomok
http://nagyvofely.hu/dunaujvaros/templomok

Adatbázisomban dunaujvaros szó összesen kilenc templom településnevében van.

Dunaújvárosi templomok
Bicskei Baptista Gyülekezet
http://www.bicskebaptist.hu/

1999 januárjában három fővel indult a gyülekezet és jelenleg több mint 60 úrvacsorázó tag jár a közösségbe, a barátkozókkal és gyermekekkel együtt közel 150 fő látogatja rendszeresen a gyülekezeti alkalmakat.

Bicskei Baptista Gyülekezet
Dunántúli Unitárius Szórványegyházközség
http://www.unitarius.hu/dunantul/

Dunántúli Unitárius Egyházközséget két részre tudnám osztani: Közép- és Dél-Dunántúlra. A Közép-Dunántúl központja Polgárdi, 1886-ban alakult. A Dél-Dunántúl központja Pécs, s bár 1570 körül jön itt létre unitárius gyülekezet, az ellenreformáció miatt eltűnik. Tulajdonképpen 1990 óta működik Pécsen életképes unitárius gyülekezet. 2001-től a Dunántúli Unitárius Egyházközség központja Pécs, közel akkora lélekszámmal, mint a Győri egyházközség.

Dunántúli Unitárius Szórványegyházközség
Szent Imre templom
http://www.szentimre.communio.hu/

A templom, melynek a honlapjára ellátogattál, a székesfehérvári "Barátok temploma", azaz ferences rendi templom, hivatalos nevén - védőszentje alapján - Szent Imre templom, melyben azonban a lelkipásztori szolgálatot jelenleg nem a ferences rend, hanem a székesfehérvári egyházmegye papjai látják el.

Szent Imre templom
Székesfehérvári Biblia Szól Egyház
http://www.fehervar.bibliaszol.hu/

A Biblia Szól Egyház történelmi hitelveket valló keresztény közösség, melynek középpontja Jézus Krisztus. Egyházunk legfontosabb elhívásának tekinti eljuttatni Isten örömhírét az Ő megbocsátásáról, megváltásáról minden emberhez, itt Magyarországon és a világ más országaiban.

Székesfehérvári Biblia Szól Egyház
Hirdetések
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17926