Szolgáltatás, szolgáltatások > Fejér megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szolgáltatás, szolgáltatások > 21 weboldal. Kategória leírása: Szolgáltatások, tanácsadó cégek, könyvelés, számvitel, kert, egyéb szolgáltatások.

fejermegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Szikvízforgalmazás – Aquagold-Szikvízgyártó Kft.
http://www.vizadagolok.hu/

Cégünk 19 literes ballonos ásványvíz és hálózatra köthető szóda-automaták forgalmazásával, valamint különböző ásványvíz adagolók bérbeadásával, szikvíz gyártásával foglalkozik, immár 10 éve. Valamint foglalkozunk ballonos vízadagoló automaták telepítésével, hálózatra köthető szódagép forgalmazásával, karbantartásával, és a hozzájuk való ballonos ásványvíz kiszállításával. A vízadagoló automaták praktikusan elhelyezhetőek gyárakban, irodákban, üzlethelyiségekben, hivatalokban, bemutatótermekben, mellyel igényeinek megfelelően hűtött, fűtött, vagy szénsavval dúsított prémium minőségű ballonos ásványvizet fogyaszthat. Az Aquagold-Szikvízgyártó Kft. a kiváló minőségű, ideális összetételű, Veritas Gold ballonos ásványvizet kínálja Önnek, munkatársainak, vendégeinek és ügyfeleinek rendszeres fogyasztásra vízadagolóiból. Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk.

Szikvízforgalmazás – Aquagold-Szikvízgyártó Kft.
Eskuvo-center.hu
http://www.eskuvo-center.hu/

Esküvője előtt kérjen ingyenesen, gyorsan és egyszerűen ajánlatot az eskuvo-center.hu portálon esküvői fotósoktól, videósoktól, vőfélyektől, lakodalmas zenészektől vagy rendezvényhelyszínektől.

Eskuvo-center.hu
Takarítás, tisztítás
http://www.epulettakaritas.hu

Teljes körű takarítási szolgáltatás, napi- és nagytakarítás, száraz szőnyegtisztítás.

Takarítás, tisztítás
Energiatanúsítvány az Alba Otthon Kft-től
http://www.albaotthon.hu/energetikai-tanusitvany.html

www.albaotthon.hu - Energetikai tanúsítványra, mérnöki tanácsadásra vagy statikai szakvéleményre van szüksége? Keressen minket!

Energiatanúsítvány az Alba Otthon Kft-től
Napcső
http://www.napcso.hu/

A Solatube technológia elsősorban azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik ablaktalan helyiségekben szeretnének természetes fény hatást kelteni. A termék lelke a tetőre szerelt kupolában rejlik, mely egy reflektor segítségével összegyűjti a természetes napfényt, majd egy csatornán keresztül a megvilágítani kívánt helyiségbe továbbítja azt. A fénycsatorna végén egy speciális fényszóró található, mely biztosítja az egyenletes fényeloszlást. A kupola formája meggátolja a hulladékok, törmelékek felhalmozódását, a csapadék pedig tisztán tartja a kupola felületét, így plusz karbantartást nem igényel.

Napcső
Munkavédelmi szaktevékenység
http://www.munkaved.info

Munkavédelmi szakemberként segítek Önnek, hogy a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény, és a végrehajtására kiadott jogszabályok által előírt kötelezettségeknek vállalkozása megfelelhessen. A körülmények biztosításával egyetemben a jogszabályok ezt a munkáltató másra át nem ruházható felelősségévé teszik. Ebbe beletartozik az is, hogy a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkakörülmények megteremtését az Alkotmány minden munkavállaló számára deklarálja. Amennyiben tájékozódni kíván e témában, kérem látogasson el honlapomra, ahol röviden, a lényegre koncentrálva információkkal szolgálok az Ön részére kötelezettségeit illetően. Honlapomon megtalálja elérhetőségeimet, amin keresztül kapcsolatba tud lépni velem további segítség igénybevétele érdekében. Szolgáltatási területem Siófok-Enying környéke, és szélesebb körzete.

Munkavédelmi szaktevékenység
Hegyi Nóra vezetési tanácsadó (Rácalmás)
http://www.meetingmentor.hu/

Ha Neked, vagy csapatodnak támogatásra van szüksége, látogass el weboldalunkra. A coaching célja, hogy a megbízók sikerrel valósítsák meg projektjeiket, valós változásokat idézzenek elő egyéni, csoportos és szervezeti szinten. Sokszor csak arra van szükség, hogy valamilyen területen új működésmódot fejlesszünk ki, hogy végül megújulásra képes szervezetté erősödjetek, amely új ötletekkel áll elő és azokat meg is valósítja. Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi ügyfeleink szerint célratörően és eredményesen dolgozunk. Ismerd meg részletesebben módszereinket és jelentkezz honlapunkon keresztül, hogy Neked is segíthessünk.

Hegyi Nóra vezetési tanácsadó (Rácalmás)
Copy Fehérvár
http://www.copyfehervar.hu

Több éves szakmai tapasztalattal a háttérben, kedves és segítőkész kollégákkal várja ügyfeleit digitális gyors nyomda szalonunk a főút mellett. Törzsvásárlóinknak állandó kedvezményekkel (Partner program) új ügyfeleink részére folyamatosan megújuló szezonális akciókkal állunk rendelkezésre.

Copy Fehérvár
Sárgataxi
http://www.sargataxi.hu/

Gyors, pontos, elegáns! 5-9 fős gépkocsikkal, tágas, modern személytaxikkal már 8 éve állunk megrendelőink rendelkezésére. Gépkocsi vezetőink kultúrált megjelenésűek, udvariasak, ingben és nyakkendőben dolgoznak.

Sárgataxi
t-fuvar.hu
http://www.t-fuvar.hu/

Közel két évtizedes tapasztalattal állok megrendelőim rendelkezésére, a lakossági költöztetéstől a bútorszállításon át az építőipari anyagok szállításáig szinte bármilyen áru, teher fuvarozásában az ország bármely területére.

t-fuvar.hu
egyedi bútor, egyedi ajánlat
http://www.solyombutor.hu/

Nem elégedett a tömeggyártott, nem megfelelő minőségű, rövidebb életű bútorokkal? Úgy gondolja, hogy az egyedi tervezésű bútorok viszont drágák lennének az Ön számára? Van megoldás! Akár raktárunkból, baráti áron vásárolt anyagból is elkészítjük Önnek saját ízlésére szabott, egyedi bútorát! Számunkra nincs lehetetlen! Versenyképes árajánlatunkat érdemes lesz megfontolnia! Keresse fel honlapunkat!

egyedi bútor, egyedi ajánlat
Munkavédelem felő fokon
http://www.munkabiztonsaglap.hu

A MEBIZ Szolgáltató Bt kis, közepes és nagy vállalkozásoknak nyújt segítséget munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzat elkészítésében. Szolgáltatásaink: munkavédelem, tűzvédelem, munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítése és a kockázatértékelés. Célunk magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a biztonságos és szabályosan működő munkakörnyezet kialakítása érdekében.

Munkavédelem felő fokon
Öntözőrendszer telepítés Fejér megyében
http://www.esomester.hu

Automata öntözőrendszer telepítést vállalunk Fejér megyében és környékén, számos referencia mellett. A weboldalunkon bemutatjuk az öntözőrendszer témájának teljes területét, az általános előnyeitől a hatékonyságukig. Kiemelten foglalkozunk a víztakarékos öntözőrendszer kialakításával is, ami a hozzájárul a fenntarthatósághoz és így a környezetvédelemhez is. Az öntözőrendszer egészségünkre gyakorolt hatásait is felsoroljuk, és külön oldalon foglalkozunk a témával. Az öntözőrendszer s.o.s. oldalunkon olyan hasznos adatokat adunk az öntöző leggyakoribb meghibásodásairól és gyors kezelésükről, amely minden öntöző tulajdonos számára azonnali megoldást jelenthet, egy nagyobb baj megelőzésére! A kertépítés, kerttervezés és kertfenntartás témájával is találkozhat az olvasó és biztosan találhat magának olyan információt, amit azonnal el tud sajátítani. Ingyenes felméréssel, referenciákkal, két év garanciával és 10 éves működéssel várjuk az öntözőrendszer vagy kertépítés témájában érdeklődőket!

Öntözőrendszer telepítés Fejér megyében
Egyszerűen földmérés Egri és Társai Földmérő Bt.
http://www.1foldmeres.hu/szolgaltatasaink

Egyszerűen földmérés - Egri és Társai Földmérő Bt., Szolgáltatásaink: Telekhatár kitűzés, Épület kitűzés, Épületfeltüntetés, Telekalakítások (telekmegosztás, telekhatár rendezés, telekegyesítés), Megvalósulási térkép, Tervezési alaptérkép készítés, Épületkitűzés, Mérnökgeodézia, Magassági felmérés, Szintvonalas térkép készítés, Szolgalmi és vezetékjoggal kapcsolatos vázrajzok

Egyszerűen földmérés Egri és Társai Földmérő Bt.
Földmérő Székesfehérvár AlbaGIS Kft. Földmérés Székesfehérvár
http://www.albagis.hu

Földmérő Székesfehérvár, Földmérés Székesfehérvár: Az AlbaGIS Kft. egy fiatal, lendületes cég, amely elsősorban a földmérés területén áll a lakosság, üzleti szféra és az állami szervek szolgálatára. Áraink a konkurenciával szemben kedvezőbbek, erről Ön is könnyedén meggyőződhet: kérjen ajánlatot földmérési, térinformatikai feladatra! Működési területünk országos, de Fejér megyei székhelyünk okán, megrendelések esetén Székesfehérvár vonzáskörzetében tudjuk szolgáltatásainkat a legkedvezőbben nyújtani. Épületfeltüntetés Épülettörlés Telekosztás Megosztás Telekegyesítés Összevonás Telekhatár rendezés Telekhatár kijelölése Kitűzés Szolgalmi jog bejegyzése Használati megosztás Tervezési alaptérkép készítés Megvalósulási térkép készítés Telephelyfelmérés Közműalaptérképek készítése Kereszszelvények és hosszelvények készítése Tematikus térképezés

Földmérő Székesfehérvár AlbaGIS Kft. Földmérés Székesfehérvár
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fejermegye.wyw.hu: Fejér megye katalógus, fejér megyei állásajánálatok, boltok, kereskedések, klubok, egyesületek, horgásztavak, éttermek, és kávéházak. Fejér megye nevezetességei, térképe, programok, múzeumok, ingatlanok, Vértes hegység, Velencei-tó.
Gyűjteményünkben 410 válogatott Fejér megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 410 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17926